Over Duplicate 3D

Wat is Duplicate 3D?

De naam Duplicate 3D komt vanuit het idee dat alles uiteindelijk gedupliceerd kan worden door middel van 3D scannen.

Duplicate 3D is ontstaan uit een groeiende vraag naar het kunnen bewerken van beeldhouwwerken, kunstobjecten en voorwerpen op de computer.

Mensen verder kunnen helpen met mijn kennis als 3D designer en 3D Scan specialist is de oplossing.

Home_Slide_02.jpg
 

Net als een beitel voor een beeldhouwer, is de computer een gereedschap voor 3D ontwerpen.

Het uitwerken van ideeën op de computer geeft een enorme creatieve vrijheid. Immers staan velen voor een uitdaging om met deze nieuwe technieken aan de slag te gaan. Duplicate 3D begeleid u hier in.

Ik vind het belangrijk dat uw creativiteit door komt tot een geslaagd eindresultaat. Daarom is het mogelijk om gezamenlijk met mij uw digitale replica in 3D te bewerken.

 

Gefotografeerd door:   Rob Bölte

Gefotografeerd door:

Rob Bölte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en projecten via de Project Blog.

Over mij

Mijn naam is Sander Mettes. 3D scan specialist, 3D designer en oprichter van Duplicate 3D.

Alles wat met technologie te maken heeft vind ik boeiend. Ik doe aan fotografie, ben liefhebber van film, muziek en film-muziek en eigenlijk alles wat daar tussenin zit.

O, Heb ik al verteld dat ik 3D ontwerpen super vet vind?

Al meer dan 10 jaar ontwerp ik 3D modellen met passie. Ik ben begonnen met het maken van visual effects voor film en reclames.

Na dat ik mijn eigen 3D printer tot mijn beschikking had. ben ik gaan focussen op het maken van 3D modellen geschikt om te kunnen 3D printen. Veel van die modellen ben ik gaan delen met de wereld op Thingiverse.

3D scannen is er geleidelijk bij gekomen. De combinatie van iets te kunnen inscannen, bewerken en het weer uit te kunnen printen met een 3D printer is een proces dat inspirerend is en eindeloze mogelijkheden bied. 


Voor een betere druk over mijn 3D werk kunt u naar de Gallery pagina gaan.